Servicii

Afla ce oferim

O gama completa

Aveti intrebari legate de serviciile noastre?

Va stam la dispozitie pentru a va raspunde la orice intrebare legata de serviciile oferite de iSoftBet. Nu ezitati sa ne contactati si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

intreaba aici

Platforma

Operatorii de jocuri online pot beneficia nu doar de numeroasele jocuri oferite de iSoftBet ci si de jocurile altor 30 de furnizori prin intermediul platformei noastre numita GAP (Game Aggregation Platform).

Platforma noastra este creata cu scopul de a maximiza profitul potential printr-o abordare noua si dinamica, asigurand in acelasi timp un proces de integrare simplu si rapid.

Fie ca incepeti calatoria dumneavoastra ca operator de cazinou online, fie ca doriti o migrare a cazinoului pe o noua platforma, noi dispunem de instrumente pentru a va ajuta sa obtineti cel mai bun rezultat si cea mai mare rentabilitate a investitiei facute.

Mai multe jocuri = mai multi jucatori.

Servicii de Back Office

Jocurile iSoftBet sunt fascinante, usor de inteles si foarte captivante. Si acesta este doar inceputul aventurii pe care o veti avea alaturi de noi. Scopul nostru este de a oferi jucatorilor o experienta unica si de a le castiga loialitatea – motiv pentru care perioada cat acestia sunt activi pe site este foarte importanta.

Sistemul nostru unic de back-office este autorizat in totalitate pentru a fi utilizat pe toate pietele reglementate. Alaturi de capacitatea de a gestiona si a adapta diverse aspecte ale jocurilor, cum ar fi partidele gratuite, diferite tipuri de bonus si turnee, sistemul nostru de back-office mai poate oferi si:

  • Capabilitate ampla de gestionare, inclusiv posibilitatea de a determina locatia unui joc in desfasurare si de a interactiona cu jucatorii
  • Accesul la date esentiale, astfel incat sa puteti identifica si analiza tendintele, sa puteti evalua si anticipa obiceiurile jucatorilor dar si comportamentele acestora ceea ce ajuta si la perfectionarea metodelor de publicitate si de marketing
  • Instrumente de gestionare a cazinoului dumneavoastra in timp real, inclusiv posibilitatea de a adauga jocuri secundare de cazinou in camera de poker, pentru a asigura o experienta de joc ireprosabila evitand de asemenea si suprapunerea ferestrelor pe ecran
  • Colaborarea cu terti parteneri, cum ar fi Optimove si Silverpop pentru a imbunatati segmentarea jucatorilor, optimizarea si consolidarea campaniei de marketing
  • Mecanisme sofisticate de urmarire a performantei (datorita motorului nostru de Raportare si Analiza) pentru revizuirea si perfectionarea operatiunilor
  • Accesul la interfata API (Application Programming Interface) pentru a putea integra rapid si usor terte platforme in propriul mediu al jocurilor iSoftBet

Va vom ghida pas cu pas pentru a sti cum sa folositi toate aceste instrumente in vederea optimizarii activitatilor dumneavoastra dar si pentru a minimiza riscurile si maximiza succesul. Puteti avea siguranta ca sunt pe deplin certificate in conformitate cu reglementarile din Italia, Spania, Belgia, Alderney si UK.

Flexibilitatea de integrare

Avem o politica extrem de flexibila in ceea ce priveste integrarea jocurilor noastre in platformele si site-urile clientilor nostri. Echipa noastra technica poate modifica diferite aspecte si caracteristici ale jocurilor noastre pentru a se potrivi nevoilor clientilor.

Purtam des conversatii deschise cu clientii nostri pentru a ne asigura ca le-am indeplinit complet orice solicitare. Fiecare integrare este diferita, motiv pentru care abordarea noastra este unica in functie de specificul fiecarui client, cu scopul de a-i ajuta sa iasa in evidenta in fata competitorilor lor. Consultam in mod regulat echipele noastre de integrare pentru a crea pachete care sa se potriveasca cu orice cerinta de integrare a clientilor.

Va oferim o gama de metode integrare „session-based” (comunicarea datelor numai la inceputul si la sfarsitul unei sesiuni) si „seamless” (comunicarea contiuna a datelor pe parcursul unei sesiuni), ceea ce face ca procesul sa fie facil pentru dumneavoastra, iar echipa noastra tehnica se asigura 24 de ore 7 zile pe saptamana ca totul se desfasoara fara nici un fel de probleme.

Aveti ca tinta anumite piete sau piete noi? Va putem oferi traduceri ale jocurilor noastre intr-o multitudine de limbi, permitand astfel ca acele jocuri sa ajunga la un public mai larg.

Asistenta tehnica 24/7

Oferim asistenta tehnica permanenta, de prima clasa, pentru a ne asigura ca jocurile noastre sunt accesibile si utilizabile in orice moment – punandu-va brandul in cea mai buna lumina.

Echipa noastra tehnica va putea fi contactata de clienti, la telefon sau pe e-mail, la orice ora. Scopul nostru este mentinem jocurile afisate pe pagina dumneavoastra functionale la un potential maxim si, ca parte a relatiei de colaborare furnizor-client, echipa noastra tehnica se va asigura ca acest lucru se intimpla.

Bineinteles, si dumneavoastra aveti clienti, iar noi trebuie sa facem tot ceea ce este posibil pentru ca jucatorii sa se bucure de cea mai buna experienta. Acordul de furnizare a serviciilor ne permite sa ne ocupam de nevoile dumneavoastra operationale in timp util, cu accent pe stabiliatatea jocurilor, verificand ca serviciul sa fie intotdeauna disponibil.

Prezenta este vitala. Suntem aici pentru a va ajuta sa atrageti noi clienti, in timp ce castigati loialitatea celor existenti.

Managementul Contului

Asistenta acordata clientilor nostri este vitala pentru noi. Ca partener al iSoftBet veti avea, din primul moment al colaborarii noastre, o persoana dedicata managementului contului dumneavoastra. Fiecare integrare in platforma noastra va fi alocata unui manager de proiect si unui manager de integrare care, lucrand cot la cot cu managerul de cont, se vor asigura ca procesul sa decurga fara impedimente, cu suport permanent din partea intregii echipe.

Pe langa buna desfasurare a procesului de integrare, managerii de cont vor garanta faptul ca veti primi cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste cresterea performantei jocurilor, crearea promotiilor de lansare a noi produse, ajustarea parametrilor jocurilor precum si orice alt fel de ajutor de care aveti nevoie pentru cresterea eficientei comerciale pe masura ce parteneriatul nostru se dezvolta.

Fiecare dintre managerii nostri de cont este un specialist in domeniu, cu ani de experienta in mediul B2C. Ei stiu ce trebuie facut pentru a capta atentia utilizatorilor fata de jocurile noastre si cum poate fi imbunatatita performanta generala. In plus, experienta lor in ceea ce priveste varietatea platformelor si a metodelor de integrare disponibile ii ajuta sa faca fata oricaror provocari care ar putea sa apara.

Pe langa acestea, rolul managerului de cont este si de a lucra in tandem cu echipa dumneavoastra de marketing, pentru a crea un serviciu unic, ajustat cerintelor specifice si personalizat.

Piata Reglementata

iSoftBet se supune celor mai stricte cerinte ale organismelor de reglementare din Spania, Italia, Belgia, Alderney si Marea Britanie si sustinem fara rezerve jocul responsabil.

Toata lumea are de castigat: jucatorii pot avea incredere in produsele noastre si se pot bucura de experienta; clientii nostri stiu ca vor avea un profit echitabil, proportional cu investitia; iar noi ne bucuram pentru ca va putem pune la dispozitie jocuri amuzante si inovative, care utilizeaza un generator de rezultate aleatoare ce garanteaza fair play-ul.

iSoftBet a fost printre primii furnizori de jocuri online care a intrat pe pietele reglementate din Italia, cu o platforma completa si un cazinou integrat in totalitate in sistemul AAMS; iar asta ne da posibilitatea sa afirmam ca stim foarte bine ce inseamna a tine pasul cu schimbarile rapide de legislatie adoptate de catre organismele de reglementare.

Scopul nostru este de a valorifica toate oportunitatile de care pot beneficia partenerii nostri la nivel global, asigurandu-ne ca respectam reglementarile specifice fiecarei jurisdictii. Cu platforme complet integrate si functionale in Spania si Italia, cu o licenta obtinuta in Marea Britanie si cu legaturi cu piata reglementata din SUA, suntem tot timpul in cautare de noi piete si noi provocari.

La toate acestea mai putem adauga si faptul ca toate jocurile noastre sunt testate intern de catre o echipa profesionista de asigurare a calitatii pentru ca mai apoi sa fie verificate si de catre un operator extern. Asta inseamna ca va putem oferi cel mai inalt nivel de siguranta si securitate.