Noua lansare iSoftBet, Legend of Loki, face senzatie

Noua lansare iSoftBet, Legend of Loki, face senzatie

Vicleanul zeu din mitologia Nordica, Loki, conduce festivitatile in ultima lasare de succes marca iSoftBet

iSoftBet, furnizorul de top de continut pentru cazinouri online si platforme mobile, are placerea de a anunta lansarea celui mai nou joc de succes, Legend of Loki.

Inspirat din mitologia nordica, Legend of Loki este un joc care va captiva si intriga jucatorul atat prin experienta de joc oferita cat si prin designul celor 5 role.

Legendele il prezinta pe Loki drept cel mai viclean zeu, chiar daca prin felul lui de a fi se dovedeste un zeu binevoitor, daca nu chiar afectuos. Cu toate acestea, de-a lungul invartirilor Loki nu se fereste sa se foloseasca si de latura sa sireata pentru a prinde cele 20 de linii castigatoare.

Loki se foloseste de puterile lui exceptionale ca sa animeze jocul si sa declanseze Wild Strikes, Stacked Respins si Storm Showers plus runda de Invartiri Gratuite care vine si cu un simbol “lipicios”.

La inceputul oricarei invartiri normale, Loki isi poate folosi sceptrul astfel incat sa adauge pe role un numar aleatoriu de Sticky Wilds pentru acea invartire. Jucatorul va fi recompensat cu 10 Invartiri Gratuite, in timpul carora 3 sau mai multe simboluri Scatter apar pe role si simbolurile “lipicioase” atrag castiguri de proportii.

Chiar si atunci cand nori negrii se aduna deasupra rolelor, in Legend of Loki asta nu poate vesti decat castiguri mari. La sfarsitul unei invartiri fara castig se poate declansa Storm Shower in timpul careia fulgerele traznesc simboluri in mod aleatoriu si le transforma in acelasi simbol.

Mai mult, de fiecare data cand prima rola este ocupata de acelasi simbol se declanseaza reinvartiri plus, la fiecare aparitie a acestui simbol oriunde pe role, se adauga reinvartiri aditionale.

Michael Probert, Head of Business Development in cadrul companiei iSoftBet a declarat: Stim ca un produs perfect din punct de vedere tehnic este apreciat de jucatori, dar ce il face cu adevarat deosebit este elementul de mister care ridica nivelul entuziasmului. Zeul Loki din mitologia Nordica nu face decat sa completeze pachetul audio-video complet si mecanica unica cu care iSoftBet si-a obisnuit jucatorii, produs menit sa ii tina pe jucatori in priza pentru nenumarate invartiri.

Legend of Loki a fost creat si dezvoltat folosind platforma Pulse a iSoftBet, ceea ce face posibila lansarea simultana a jocului, atat pe platforme desktop cat si mobile, fiind accesibila o varianta demonstrativa a jocului pe site-ul www.iSoftBet.com.

Jocul ofera un procentaj generos de plata catre jucatori, de 96.23%, o rata de castig de 27.54%. Invartirile Gratuite sunt declansate in medie o data la 170 de invartiri, Wild Strikes la 115 invartiri, Storm Showers va fulgera o data la fiecare 199 de invartiri si Stacked Respins la fiecare 89 de invartiri.

iSoftBet - Legend Of Loki Article Image