iSoftBet semneaza un nou parteneriat cu Ganapati

iSoftBet semneaza un nou parteneriat cu Ganapati

Furnizorul integreaza suita de jocuri de tip slot cu tematica japoneza in platforma Game Aggregation Platform

iSoftBet, furnizorul de top de continut pentru cazinouri online si platforme mobile, completeaza deja impresionanta platforma GAP (Game Aggregation Platform) cu portofoliul unic de jocuri cu tematica japoneza al companiei Ganapati.

Prin acest parteneriat, iSoftBet va pune la dispozitia operatorilor sai prin Platforma GAP (Game Aggregation Platform) continut nou care va cuprinde si titlurile de succes She Ninja Suzu si Pikotaro’s Pineapple Pen.

Platforma GAP dispune de peste 1500 de titluri de la mai mult de 35 de furnizori incluzand Playson, Realistic Games si Habanero, dar si un back office prin care operatorii isi pot coordona toata activitatea de marketing.

Michael Probert, Head of Business Development in cadrul companiei iSoftBet a declarat: “Suntem incantati sa completam portofoliul nostru deja variat si generos cu titlurile de succes ale Ganapati.

Consideram ca un portofoliu diversificat este un portofoliu puternic, iar prin adaugarea jocurilor de tip slot cu tematica japoneza, partenerii nostri vor se vor bucura cu adevarat de un avantaj considerabil fata de competitie.

Parteneriatul s-a concretizat dupa o editie de success ICE Totally Gaming pentru iSoftBet, ocazie cu care ne-am reconfirmat statutul incontestabil de furnizor si dezvoltator de prim rang din industrie.”

Taku Sawada, CEO al Ganapati Malta a declarat: “Odata cu adaugarea jocurilor noastre in deja cuprinzatoarea Platforma GAP a iSoftBet, cu siguranta ni se vor deschide numeroase usi, contribuind esential la extinderea Ganapati pe plan global.

Originalitatea jocurilor noastre se datoreaza in buna masura tematicii japoneze pe care o abordeaza, dar si graficii si animatiilor extraordinare la care se adauga un concept captivant. Toate acestea le fac sa iasa in evidenta, fiind puse in valoare de tehnologia de ultima ora pentru a se ridica la asteptarile jucatorilor.”

/wp-content/uploads/2018/04/Ganapathi-News.jpg