iSoftBet semneaza parteneriatul cu Cashino

iSoftBet semneaza parteneriatul cu Cashino

Furnizorul va ajuta la sporirea prezentei online a operatorului in UK

iSoftBet, furnizorul de top de jocuri pentru cazinou online si platforme mobile colaboreaza de acum cu unul dintre cele mai importante branduri britanice, Cashino, carora le va pune la dispozitie intreaga colectie de jocuri, atat cu tematica originala cat si bazate pe branduri celebre.

Cu peste 150 de cazinouri in Marea Britanie cat si pe alte piete, Cashino va putea de acum sa ofere jucatorilor sai o colectie vasta si diversificata de titluri in format pentru desktop si pentru platforme mobile produse de iSoftBet, incluzand unele dintre cele mai performante jocuri din industrie, cum ar fi Paranormal Activity, Diamond Wild si Neon Reels.

Continutul de inalta calitate produs de iSoftBet beneficiaza de un back office inovativ, care ofera operatorilor posibilitatea de a gestiona toate operatiunile de marketing si bonusurile intr-un singur loc.

Michael Probert, Head of Business Development in cadrul companiei iSoftBet, a declarat: “Acest parteneriat este foarte important pentru noi, deoarece ne ajuta sa continuam expansiunea pe piete regelmentete, cu precadere in Marea Britanie. Cashino si Merkur sunt parteneri formidabili si asteptam cu nerabdare sa lucram impreuna.”

Cashino este un brand al Merkur, unul dintre cei mai mari producatori internationali de jocuri de tip slot locale si online. Merkur face parte din Gauselmann Group.

Stefanie Schwarz, Head of Product al companiei Merkur Interactive Services, declara: “Suntem incantati ca putem sa imbunatatim colectia noastra de jocuri adaugand titlurile unice ale iSoftBet.

Recunoscuti pentru jocurile captivante pe care le creeaza, suntem siguri ca adaugirea continutului iSoftBet la portofoliul nostru in continua expansiune se va potrivi de minune.”

Portofoliul iSoftBet compus din titluri originale si jocuri provenite de la parteneri este oferit printr-o integrare simpla.