iSoftBet semneaza o noua intelegere cu BetRebels

iSoftBet semneaza o noua intelegere cu BetRebels

Furnizorul va pune la dispozitia operatorului de cazinouri online si de pariuri sportive intregul portofoliu de jocuri proprii dar si de la parteneri sai

iSoftBet, furnizorul de top de continut pentru cazinouri online si platforme mobile, a adaugat inca un nume major in randul operatorilor sai de calibru prin cea mai recenta intelegere cu operatorul de cazinouri online si de pariuri sportive, BetRebels.

Ca urmare a acestui nou parteneriat, iSoftBet pune la dispozitia operatorului intregul sau portofoliu de jocuri originale si bazate pe branduri celebre, incluzand titluri precum Platoon si Paranormal Activity, care vor putea fi accesate de jucatorii BetRebels atat pe platformele mobile cat si desktop.

Mai mult, prin aceasta integrare, jucatorii BetRebels se vor putea delecta cu cele mai recente titluri de succes, Eye of The Amulet si Legend of Loki, prin intermediul platformei GAP (Game Aggregation Platform), alaturi de alte peste 1500 de titluri de la mai mult de 35 de furnizori printre care si IGT, Ainsworth si Ganapati.

Toate aceastea vor fi la un click distanta de jucatori pe toate canalele virtuale BetRebels, datorita iSoftBet care distribuie jocurile sale pe 12 piete reglementate in toata lumea, fiind printre putinele companii care au un numar atat de mare de licente.

Michael Probert, Head of Business Development in cadrul companiei iSoftBet a declarat: “Suntem entuziasmati de faptul ca vom pune la dispozitia BetRebels portofoliul nostru, acesta fiind un jucator important in domeniul cazinourilor online si pariurilor sportive cu o baza uriasa si diversificata de jucatori.

Acest parteneriat nu face decat sa mai confirme inca o data popularitatea de care se bucura jocurile noastre, dar si complexitatea si flexibiitatea platformei GAP (Game Aggregation Platform).”

Yiorgos Metaxas, Director si Co-Fondator al BetRebels a declarat: “Cautam in permanenta sa oferim jucatorilor nostri continut nou si de calitate, exact ceea ce iSoftBet aduce prin acest parteneriat. Ce ne-a cucerit iremediabil din portofoliul generos al iSoftBet sunt jocurile lor de tip slot bazate pe branduri celebre care cu siguranta vor deveni si preferatele jucatorilor nostri.”

Fiecare dintre produsele iSoftBet este dezvoltat pentru a indeplini standardele industriei, combinand inovatia si experienta cu scopul de a furniza partenerilor companiei software de jocuri de talie mondiala.

/wp-content/uploads/2018/04/BetRebels-News.jpg