iSoftBet se pregateste sa faca spectacol la ICE

<span style=iSoftBet se pregateste sa faca spectacol la ICE">

Furnizorul va lansa 3 jocuri noi si cel mai nou instrument de marketing la conferinta de luna viitoare

iSoftBet, furnizorul de top de continut pentru cazinouri online si platforme mobile, va dezvalui in premiera produse noi si inovative in luna februarie la ICE Totally Gaming.

Dupa succesul celui mai nou titlu, Eye of the Amulet, furnizorul va lansa 3 titluri de top, Legend of Loki, The Dalai Panda in exclusivitate pentru Europa si Mystery of Long Wey, pe parcursul celor trei zile de expozitie, care se desfasoara intre 6-8 Februarie 2018, la ExCel, in Londra.

Fiecare dintre noile jocuri se bucura de o grafica formidabila, sunete originale si un stil inovativ de joc. Cele mai recente jocuri de tip slot ale furnizorului sunt dezvoltate folosind Pulse, noua platforma de dezvoltare HTML5 de top, care face posibila lansarea simultana a jocului atat pe platforme desktop cat si mobile.

iSoftBet va expune si cel mai recent instrument de marketing, care le permite operatorilor sa fidelizeze jucatorii cu ajutorul competitiilor din joc, clasamente si realizari obtinute pe baza actiunilor sau combinatiilor de simboluri.

Noul instrument este disponibil pentru intregul portofoliu de continut al iSoftBet, original si bazat pe branduri celebre, precum si pentru jocurile de la furnizori externi prin intermediul Platformei GAP (Game Aggregation Platform), care include jocuri de tip slot de la nume consacrate precum Ainsworth, Habanero si Elk Games.

Michael Probert, Head of Business Development la iSoftBet, declara: ”Suntem incantati sa ne intoarcem si anul acesta la ICE, unde vom lansa trei jocuri noi si vom prezenta in premiera noul instrument de marketing.

Noile noastre jocuri de tip slot ofera un pachet complet de grafica, matematica inovativa si mecanica, puse in valoare de noile caracteristici, incluse in joc. Asteptam cu nerabdare sa prezentam toate acestea, in premiera, operatorilor care vor avea acum ocazia sa le testeze.”

Nu ratati standul iSoftBet, N5-240, unde membrii experimentati din echipa iSoftBet stau la dispozitia vizitatorilor care pot testa jocurile si produsele furnizorilor nostri in timp ce savureaza cocktailuri delicioase denumite dupa cele mai recente jocuri lansate.