iSoftBet se pregateste pentru un maraton de evenimente

iSoftBet se pregateste pentru un maraton de evenimente

Furnizorul de continut pentru cazinouri online si platforme mobile va participa la EiG Berlin, Macau Gaming show si SiGMA

iSoftBet, furnizorul de top de continut pentru cazinouri online si platforme mobile anunta un sfarsit de an plin de expozitii, participand in urmatoarele doua luni la trei dintre cele mai mari evenimente din industrie.

La fiecare show, iSoftBet se va prezenta cu un stand mai mare si mai impunator decat cel precedent, aceste evenimente oferind oportunitatea de a expune cele mai noi titluri din portofoliul de jocuri, printre care si cel mai recent titlu, Disco Double.

La EiG delegatii vor putea sa afle mai multe despre cea mai recenta actualizare a aplicatiei Free Rounds (Runde Gratuite), care va putea fi folosita atat pentru jocurile iSoftBet, cat si de partenerii care au continut integrat pe Platforma GAP (Game Aggregation Platform). Mai mult, la eveniment va fi expusa intreaga colectie de jocuri a iSoftBet, incluzand jocurile de masa si jocurile bazate pe branduri celebre.

Standul iSoftBet de la Macau Gaming Show (AV32) va fi dublu ca dimensiune fata de cel de anul trecut. Atractia principala va fi Pulse, noua platforma de dezvoltare HTML5, care ofera utilizatorilor experienta superioara de joc si un un timp de incarcare extrem de scurt.

iSoftBet expune pentru al doilea an consecutiv la SiGMA si revine cu un program mai spectaculos decat anul trecut, oferind mai multe oportunitati de intalnire pentru operatori si delegati.

Pentru a stabili o intalnire cu echipa de management a iSoftBet trimiteti un e-mail la adresa sales@isoftbet.com.

Michael Probert, Head of Business Development la iSoftBet, a declarat: “Avem un program plin de evenimente pentru a incheia corespunzator un an de succes pentru iSoftBet si partenerii sai.

“Suntem intotdeauna incantati sa ne intalnim cu operatorii si sa le prezentam colectia de jocuri de top, Platforma GAP (Game Aggregation Platform) de care suntem foarte mandri precum si oferta extraordinara de servicii.

Este de asemenea o oportunitate sa lansam caracteristici si produse noi, la care am lucrat pe tot parcursul anului si sa le prezentam delegatilor pas cu pas, la fiecare dintre cele 3 evenimente.”

iSoftBet dezvolta o gama larga de jocuri originale si bazate pe branduri celebre. Compania este licentiata de unele dintre cele mai mari francize din lume in domeniul divertismentului, lansand titluri renumite precum Platoon si Paranormal Activity.

De asemenea, colaboreaza cu peste 30 de furnizori, incluzand Playson, Habanero si Realistic Games, pentru a livra peste 1000 de titluri catre operatorii sai.

Fiecare dintre produsele iSoftBet este creat la standardele industriei, combinand inovatia si experienta pentru a oferi jocuri de talie mondiala partenerilor companiei.