iSoftBet se extinde in Africa si America Latina

iSoftBet se extinde in Africa si America Latina

Noul parteneriat cu BtoBet ii ofera furnizorului oportunitatea de a-si pune in aplicare planurile ambitioase de expansiune

iSoftBet, furnizorul de top de continut pentru cazinouri online si platforme mobile, isi continua expansiunea la nivel international conform planului, dupa ce a accesat pentru prima data piete din Africa si America Latina.

Toate acestea au fost facilitate de un nou parteneriat intre iSoftBet si furizorul consacrat de tehnologie pe plan multi-national, BtoBet. iSoftBet va integra pe platforma furnizorului intregul sau portofoliu de continut, cuprinzand jocurile bazate pe branduri celebre, dar si jocurile originale.

Parteneriatul face ca operatorii din Africa si America Latina sa aiba de acum acces la jocurile performante de tip slot si de masa oferite de iSoftBet, incluzand titluri precum Eye of the Amulet, Paranormal Activity si Platoon.

iSoftBet creeaza toate titlurile noi folosind noua platforma de dezvoltare HTML5 de top, Pulse, care face posibila lansarea simultana a jocului atat pe platforme desktop cat si mobile, oferind totodata jucatorilor aceeasi experienta antrenanta si captivanta.

Furnizorul a trecut deja pe Pulse cele mai populare jocuri de tip slot ale sale, astfel ca jucatorii se pot bucura de jocurile lor preferate intr-o interfata noua, moderna si prietenoasa.

Michael Probert, Head of Business Development al companiei iSoftBet a declarat: “Cautam continuu sa ne crestem prezenta in piete reglementate din intreaga lume, iar acest parteneriat cu BtoBet deschide drumul pentru noi in Africa si America Latina.

Aceste piete in curs de dezvoltare ofera o multime de oportunitati pentru operatori din industria de cazinou online si suntem increzatori ca jocurile noastre vor fi un mare succes printre jucatorii din ambele regiuni.

BtoBet sunt deja renumiti si au o experienta vasta de cooperare cu operatori din Africa si America Latina, iar pe noi ne incanta faptul ca ne-am unit fortele cu ei”

Maja Janevska, Integration Manager in cadrul BtoBet, a spus: “Suntem dedicati in a oferi operatorilor parteneri cele mai bune jocuri de pe piata, iar iSoftBet are un portofoliu cu foarte multe de titluri de top care s-au dovedit deja a fi favoritele jucatorilor.

Procesul de integrare s-a desfasurat fara nici un fel de probleme si a adaugat in portofoliul nostru peste 3000 de titluri. Credem ca jocurile iSoftBet vor fi un mare hit printre operatorii nostri si jucatorii lor, si abia asteptam sa le vedem reactiile.”

Alaturi de jocurile lor originale si bazate pe branduri celebre, iSoftBet ofera mai mult de 1000 de titluri de la furnizori cum ar fi Playson, Realistic Games si Habanero prin platforma lor performanta, GAP (Game Aggregation Platform).

Fiecare dintre produsele iSoftBet este creat astfel incat sa respecte standardele industriei, combinand inovatia si experienta pentru a livra partenerilor companiei software de gaming de talie mondiala.