iSoftBet sarbatoreste ziua St. Patrick cu un nou joc, Stacks O’Gold

iSoftBet sarbatoreste ziua St. Patrick cu un nou joc, Stacks O’Gold

Descopera comoara de la capatul curcubeului de ziua St. Patrick in cel mai nou joc de la iSoftBet, furnizorul de top de continut pentru cazinouri

iSoftBet, furnizorul de top de continut pentru cazinouri online si platforme mobile, anunta lansarea noului joc Stacks O’ Gold! Nu este nicio coincidenta ca cea mai recenta aparitie in portofoliul de succes al iSoftBet a avut loc de ziua St. Patrick, Stacks O’ Gold fiind inca un motiv de sarbatoare pentru toti pasionatii de jocuri de calitate.

Cu tematica irlandeza si o dinamica de joc inegalabila, Stacks O’ Gold se va remarca fara doar si poate din oferta vasta de jocuri de tip slot de sezon. Un farmec aparte il aduce si design-ul asimetric al rolelor, astfel rolele 1, 3 si 5 au cate 3 simboluri, iar rolele 2 si 4 au cate 4 simboluri, insumand un total generos de 34 de linii castigatoare. In aventura spre capatul curcubeului, jucatorii sunt insotiti de simboluri colorate precum trifoiul cu patru foi, harpa, potcoava norocoasa si palaria spiridusului, simboluri care apar pe toate cele 5 role.

In timpul invartirilor normale, comoara functioneaza ca simbol Wild si substituie oricare dintre cele 7 simboluri normale pentru a forma combinatii castigatoare. Aleatoriu, la inceputul oricarei invartiri normale, rolele formate din 3 simboluri se pot transforma in Wild Reel (Rola Wild), ceea ce face sa creasca semnificativ sansele unui castig spectaculos.

Monede argintii invadeaza rolele, precum si simbolurile Stacks O’ Gold care atunci cand apar in numar de 3 sau mai multe pe rolele cu 3 simboluri, acorda 15 invartiri gratuite. In aceasta etapa a jocului, jucatorii vor colecta comorile (simboluri Wild), iar la fiecare 6 comori colectionate vor trece la urmatorul nivel spre capatul curcubeului. Fiecare nivel nou vine cu un inca 2 invartiri gratuite si cu role scurte pline cu simboluri Wild, un pas mai aproape de capatul curcubeului.

Doar in timpul invartirilor gratuite jucatorii au sansa de a se intalni fata in fata cu simbolul Golden Wild care va umple contorul de simboluri Wild si se va trece automat la urmatorul nivel.

“Ne-am propus anul acesta sa marcam ziua St. Patrick cu o abordare noua”, a explicat Michael Probert, Head of Business Development al companiei iSoftBet. “Spre deosebire de ceilalti furnizorii, iSoftBet stie ca jucatorii aprecieza o competitie adevarata. Pornind de la aceasta idee, am reusit sa concepem un produs care ofera jucatorilor functii speciale pentru nenumarate invartiri, multumita experientei noastre vaste in domeniul audio-video si a unui model matematic mai volatil.”

Stacks O’ Gold a fost creat folosind noua platforma de dezvoltare HTML5 de top, Pulse, care face posibila lansarea simultana a jocului, atat pe platforme desktop cat si mobile. Jocul ofera un procent de plata catre jucator de 96.71% si o rata de castig de 25.04%, iar runda “Invartiri gratuite” se declanseaza la aproximativ 152 de invartiri, in timp ce simbolul Golden Wilds apare pe role o data la fiecare 125 de invartiri.