iSoftBet ofera continut nou de la Wazdan

iSoftBet ofera continut nou de la Wazdan

Parteneriatul cu Wazdan aduce peste 100 de jocuri noi de calitate Platformei GAP

iSoftBet, furnizorul de top de continut pentru cazinouri online si platforme mobile, anunta adaugarea de jocuri noi in platforma GAP (Game Aggregation Platform) ca urmare a parteneriatului cu Wazdan.

Mai mult de 100 de jocuri de ultima generatie vor completa impresionanta platforma GAP prin acest parteneriat, ceea ce face numarul total de jocuri sa depaseasca 2000, provenite de la peste 35 de dezvoltatori.

Cu sediul in Malta, compania Wazdan produce jocuri cu functii speciale precum Volality Level (ofera posibilitatea de a seta jocul pe Volatilitate Mica cu castiguri mai mici dar mai dese sau pe Volatilitate Ridicata cu castiguri mai rare, dar mult mai generoase), Double Screen Mode (afiseaza si tabelul de plati actualizat in timp real in functie de suma pariata), Unique Gamble Feature (optiunea poate fi activata dupa fiecare castig si ofera posibilitatea de a juca „dublu sau nimic” pana la 7 ori) si Energy Saving Mode (odata activata, aceasta optiune prelungeste viata bateriei oricarui device folosit).

Aceste jocuri pun de asemenea la dispozitia operatorilor o selectie intreaga de functii special destinate a imbogati experienta de joc, prin sporirea numarului de jucatori si prelungirea sesiunii de joc, astfel incat sa rezulte si o crestere a profitul.

Michael Probert, Head of Business Development in cadrul companiei iSoftBet, a declarat: “Unul dintre motivele principale pentru care am ajuns la un acord cu Wazdan este pentru ca suntem in dialog permanent cu clientii nostri si primim feedback de la jucatorii acestora pe care nu doar ca il apreciem, dar incercam sa si il urmam.

Suntem determinati sa oferim partenerilor nostri o gama cat mai vasta si complexa de jocuri calitative, iar un pas in aceasta directie o reprezinta integrarea de jocuri de la peste 10 furnizori doar in ultima jumatate de an. Acesti pasi determina o mai buna cooperare intre operatori si dezvoltatori.”

David Mann, Sales Manager din partea companiei Wazdan, a spus: “iSoftBet este unul dintre cei mai importanti jucatori globali pe piata furnizarii de jocuri calitative, din acest motiv suntem onorati sa punem la dispozitia operatorilor iSoftBet jocurile noastre. Acest parteneriat este un pas inainte pentru Wazdan, companie care se afla in crestere mai ales datorita jocurilor inovatoare de ultima generatie.”

iSoftBet distribuie jocurile sale pe 12 piete reglementate in toata lumea, incluzand Italia, Romania si Portugalia, iar fiecare joc respecta conditiile si cerintele fiecarei tari in care este pus la dispozitie.