iSoftBet lanseaza in spatiu un nou joc intergalactic, “Booster”

iSoftBet lanseaza in spatiu un nou joc intergalactic, “Booster”

iSoftBet, furnizorul de top de jocuri pentru cazinou online si platforme mobile anunta inca un titlu extraordinar care se adauga portofoliului aflat in continua crestere.

Cea mai recenta lansare, jocul de tip slot “Booster” combina cele mai bune elemente din jocurile clasice de cazinou cu un design modern pentru a crea o experienta cat mai captivanta, atat pentru jucatorii cu experienta, cat si pentru cei mai noi.

Booster-1

 

Jocul se bucura de 25 de linii castigatoare, simboluri Bar simple, duble si triple, o Stea aurie si simboluri 7 rosii si albastre, dar adevarata actiune o reprezinta simbolurile Diamant si Bonus!

Jucatorul va castiga 2000 de monede de fiecare data cand 5 simboluri Diamant apar intr-o linie castigatoare, in timp ce 3 sau mai multe simboluri Bonus declanseaza captivanta Runda Bonus. Fabuloasa suma de 6000 de monede poate fi castigata din chenarul Castig sau pana la 100 de Runde Gratuite sau Runde Gratuite cu multiplicatori, care se adauga castigului total.

Jocul are la baza un model matematic cu volatilitate mica spre medie si o frecventa a castigurilor mari  de peste 50%, captivand jucatorii timp indelungat.

iSoftBet, creatorul hiturilor recente precum Paranormal Activity, Robo Smash si 3D Neon Reels, afirma ca stilul jocului le va surade atat jucatorilor experimentati cat si celor care joaca de placere, multumita sesiunilor de joc prelungite care ii va face sa adauge Booster in topul jocurilor preferate.

“Obiectivul nostru este sa furnizam partenerilor nostri un spectru cat mai larg de continut cu titluri mereu noi, iar Booster este un o adaugire palpitanta in portofoliul nostru.” a afirmat Michael Probert, Head of Business Development in cadrul companiei iSoftBet.