iSoftBet la HackTM 2017: jocuri, activitati si multe altele

iSoftBet la HackTM 2017: jocuri, activitati si multe altele

Urmand traditia ultimelor 3 editii ale HackTM, iSoftBet a notat si editia de anul acesta pe lista evenimentelor de succes.

In calitate de sponsor al evenimentului, anul acesta am avut onoarea de a premia “Cel mai bun joc” inscris in competitie, oferind fiecarui participant din echipa castigatoare un Xbox One Slim.

Weekendul a fost impanzit cu activitati, incepand cu seara de vineri, cand participantii ne-au uimit cu creativitatea lor la sesiunea de prezentare a proiectelor. Odata stabilite echipele, entuziasmul si nerabdarea s-au transformat in ambitie si determinare, iar standurile sponsorilor au fost luate cu asalt! Promoterii nostri au intrat in ritmul caracteristic iSoftBet, cucerind rand pe rand participantii de partea noastra.

Toti cei care ne-au vizitat standul au putut afla cine suntem si cu ce ne ocupam, avand ocazia sa ne cunoasca specialistii prezenti la eveniment in calitate de mentori. Astfel au aflat direct de la sursa ce jocuri avem in dezvoltare si cum decurge partea tehnica a proiectelor in viata de zi cu zi la sediul din Timisoara. Unii dintre vizitatori au plecat de la standul nostru cu materiale promotionale la sfarsitul unor conversatii extrem de placute, dovada ca interesul a fost reciproc.

Pentru ca am luat in serios sloganul “Life’s too short to hack alone!”, am pregatit o echipa multi-talentata de mentori, care a ramas alaturi de echipele participante pe tot parcursul evenimentului. De la sfaturi tehnice, organizare sau indrumare in ceea ce priveste coeziunea echipei, mentorii nostri au stat la dispozitia participantilor 24 de ore din 24, pe toata durata hackathonului.

Dupa indelungi deliberari, juriul iSoftBet a desemnat duminica castigatorii: “Play with Alexa”. Proiectul, asa cum il prezinta chiar creatorii, reprezinta “Un joc bazat pe comezi vocale date catre softul inteligent Alexa”

Echipa declara: “Inspirati de vechile jocuri de tip arcade si de API-ul asistentului vocal Alexa, am decis sa le imbinam intr-o sursa de distractie nelimitata pentru prieteni si familie.”

O alta surpriza a fost castigarea premiului cel mare tot de catre echipa premiata de iSoftBet. Ce putem spune, avem ochiul format pentru succes.

Aplauze furtunoase castigatorilor pentru idee si implementare si felicitari tuturor echipelor inscrise pentru munca depusa si determinare!

Suntem incantati ca am avut ocazia sa participam alaturi de voi la un eveniment care sa ne inspire atat de mult!

Pe data viitoare, prieteni!

Si pana atunci, nu uitati, Simply play!