iSoftBet intra pe pietele din Letonia si Estonia

iSoftBet intra pe pietele din Letonia si Estonia

Intreg portofoliul de jocuri al furnizorului va fi disponibil online in ambele tari prin parteneriatul cu Optibet

iSoftBet, furnizorul de top de continut pentru cazinouri online si platforme mobile, isi consolideaza pozitia in Europa de Est in urma certificarii tuturor jocurilor sale in Letonia si Estonia.

Auditorul extern, Quinel M Limited, a testat cu rigurozitate conformitatea tuturor jocurilor care au fost aprobate si in functie de reglementarile fiecarei piete.

Toate cele 35 de jocuri ale furnizorului de tip slot originale si bazate pe branduri celebre, cu titluri ca Paranormal Activity, Disco Double si Eye of the Amulet sunt de acum disponibile jucatorilor din ambele tari, multumita parteneriatului cu Optibet, operator de jocuri de cazinou si case de pariuri sportive.

Michael Probert, Head of Business Development al companiei iSoftBet, a declarat: “Suntem incantati ca jocurile au fost certificate si aprobate pentru lansare in Estonia si Letonia, deoarece ambele piete reprezinta puncte cheie in planul nostru de extindere pe pietele reglementate.

Prin intermediul website-ului Optibet, jucatorii din ambele tari vor putea accesa de acum jocurile noastre consacrate de tip slot si asteptam cu nerabdare ca ele sa devina disponibile si pentru alti operatori in viitorul apropiat!”

Vestile bune vin la scurt timp dupa ce iSoftBet s-a extins pentru prima data pe pietele din Africa si America Latina, printr-un parteneriat similar cu BtoBet.

Alaturi de jocurile originale si cele bazate pe branduri celebre, iSoftBet ofera peste 1000 de titluri de la Playson, Realistic Games si Habanero prin intermediul platformei sale de top, GAP (Game Aggregation Platform).

Fiecare dintre produsele iSoftBet este creat pentru a indeplini standardele industriei, combinand inovatia si experienta cu scopul de a furniza partenerilor companiei software de jocuri de talie mondiala.