iSoftBet debuteaza la iGaming Super Show

iSoftBet debuteaza la iGaming Super Show

Entuziasmul atinge cote alarmante cu noul concurs iSoftBet de pe Instagram premiat cu un iPad Pro.
Cum? Simplu: snap, follow si share!

iSoftBet, furnizorul de top de continut pentru cazinouri online si platforme mobile se pregateste intens pentru iGaming Super Show, ocazie cu care isi va relansa canalele de social media cu o competitie incendiara care ofera participantilor sansa sa castige cel mai recent lansat iPad Pro, dar si o pereche exceptionala de casti Bose.

In premiera expozant in cadrul acestui show, furnizorul isi propune sa trezeasca entuziasmul vizitatorilor intre 11 si 14 Iulie la The Amsterdam RAI printr-o rafala de lansari de jocuri si prezentari demonstrative de produse.

iSoftBet va expune in timpul show-ului numeroase titluri noi, dar si complexa platforma Game Aggregation Platform care dispune de mai mult de 1000 de titluri provenite de la peste 30 de operatori de top din industrie.

iGaming Super Show este de asemenea un bun prilej pentru iSoftBet pentru a-si relansa canalele de social media si a da un imbold campaniei prin competitia de pe Instagram “snap, follow, share & win”.

Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa fotografieze standul iSoftBet (R9), sa incarce imaginea pe profilul lor de Instagram si apoi sa urmareasca si sa eticheteze canalului iSoftBet (@iSoftBet). Fotografia cu cele mai multe aprecieri va fi premiata cu un iPad Pro, in timp ce locul al doilea se va bucura de o pereche de casti Bose.

Michael Probert, Head of Business Development al companiei iSoftBet, declara: “Acesta este primul an in care expunem in cadrul iGaming Super Show, debut pe care vrem sa il facem memorabil. Evenimentul este de asemenea o oportunitate nemaipomenita sa interactionam cu clienti noi si consacrati deopotriva prin intermediul canalelor de socializare si premiilor substantiale.

Echipa din Marea Britanie se va deplasa la Amsterdam, nerabdatoare sa cunoasca participantii la eveniment, asadar te asteptam sa ne vizitezi standul ca sa afli cat mai multe din planurile indraznete pe care le avem pentru restul anului!”

iSoftBet isi consacreaza pozitia de lider ca furnizor de continut si platforme pe pietele reglementate din jurul lumii.

Toate produsele iSoftBet se aliniaza standardelor industriei, combinand inovatia cu experienta motivati sa furnizeze software pentru jocuri de noroc de talie mondiala pentru partenerii sai.

Platforma GAP (Game Aggregation Platform) beneficiaza de tehnologie de ultima ora si de o integrare simpla, oferind un back office inovativ care permite operatorilor sa gestioneze dintr-un singur loc operatiunile de marketing si bonusurile.