iSoftBet aduce GameArt in Italia si Romania

iSoftBet aduce GameArt in Italia si Romania

Dezvoltatorul isi face aparitia pe noile piete reglementate ale furnizorului

iSoftBet, furnizorul de top de continut pentru cazinouri online si platforme mobile, inlesneste intrarea dezvoltatorului GameArt pe piata din Romania si Italia in exclusivitate printr-o lansare via NetBet.

iSoftBet pune la dispozitia GameArt intreaga suita de jocuri prin platforma GAP (Game Aggregation Platform), care dispune de peste 1500 de titluri de la mai mult de 35 de furnizori incluzand Playson, Realistic Games si Habanero, dar si un back office prin care operatorii isi pot coordona toata activitatea de marketing.

Michael Probert, Head of Business Development in cadrul companiei iSoftBet a declarat: Principalul motiv pentru care platforma GAP (Game Aggregation Platform) este astazi atat de apreciata se datoreaza varietatii si calitatii jocurilor, dar si numarului mare de piete reglementate pe care pot fi accesate. Parteneriatul cu GameArt nu face decat sa intareasca acest avantaj.

iSoftBet detine licente in tari precum UK, Alderney si Romania si ofera continut certificat pe nenumarate piete reglementate, ceea ce inlesneste intrarea GameArt pe piete noi cum este cea din Romania sau Italia.

Maja Lozej, CEO al companiei GameArt a declarat: iSoftBet este recunoscut ca unul dintre cei mai importanti furnizori de continut pentru cazinouri online si platforme mobile din lume, lucru care nu face decat sa ne entuziasmeze, stiind ca portofoliul GameArt va fi disponibil retelei lor complexe de operatori.

Suntem cu indeosebi incantati de faptul ca vom putea oferi jocuri de tip slot jucatorilor din Romania si Italia si avem in plan sa ne facem aparitia si pe alte piete in lunile urmatoare prin notorietatea si licentele iSoftBet.

iSoftBet concepe si dezvolta propriile jocuri dar si jocuri brevetate de tip slot, cu parteneriate importante cu cele mai renumite francize de divertisment din lume, ceea ce face posibila lansarea unor titluri de succes precum Platoon si Paranormal Activity.

Fiecare dintre produsele iSoftBet este creat pentru a indeplini standardele industriei, combinand inovatia si experienta cu scopul de a furniza partenerilor companiei software de jocuri de talie mondiala in toate cele 12 piete reglementate.

/wp-content/uploads/2018/04/GameArt-News.jpg